Recensies

Ingediend door Alex Crevits op 22/01/2023

Bedankt Bieke voor de verkoop van ons appartement. Wij kunnen B-Home alleen maar aanbevelen, een echte aanrader!! We hebben een persoonlijke, professionele, correcte, heel gedreven samenwerking mogen ervaren.


Ingediend door Thierry Godderis op 14/08/2021

Zeer vlotte service, professionele aanpak en gemeend vriendelijk. Waar andere immokantoren het laten afweten staat Vastgoed B-Home als een huis.
Tevreden klant tot ziens


Ingediend door Erik Seys op 19/07/2021

Aangename samenwerking met Bieke. Zij heeft een grote beroepskennis, is zeer vriendelijk, snelle respons, weet zeer goed met wat ze bezig is, niets is haar teveel. Werkelijk dé top in die beroepssector. Valt niet te vergelijken met andere kantoren waar men een nummer is. Dikke pluim voor Bieke!!!
Tot de volgende zaak.


Ingediend door Patrick en Magali op 23/11/2020

Het was een avontuur...maar Bieke, jij hebt dat heel professioneel aangepakt!
Nogmaals bedankt en steeds welkom om het eindresultaat te zien!
Wij kunnen Vastgoed B-Home alleen maar warm aanbevelen 👍


Ingediend door Dieter Strubbe en Pina Lemoine op 10/11/2020

Bieke wat een gedreven vrouw bij het uitoefenen van je job! Bedankt om onze woning te verkopen in 6 weken tijd, nooit gedacht dat dit zo snel ging gaan! Professionele aanpak, steeds stipt, eerlijk! Niets was je teveel, alles mochten we je vragen... je had steeds een antwoord of oplossing voor ons klaar! Steeds bereid was je om ons te helpen zoeken naar onze nieuwe woonst samen met goeie tips!
Bedankt voor alles.


Ingediend door Erik Seys op 19/10/2020

Opnieuw een zaak afgehandeld met Bieke. Opnieuw een uitstekende en eerlijke service. Alles perfect geregeld. Wat een verschil met andere makelaars/verhuurkantoren !
Bieke is zeer onderlegd en weet met wat ze bezig is. Chapeau !!!


Ingediend door Alexander Lust op 26/06/2020

Zowel op menselijk als zakelijk vlak heb ik met Bieke van B-Home een prima ervaring achter de rug. De service was heel correct en de communicatie was supervlot. Ik kan de diensten van B-Home alleen maar aanbevelen.


Ingediend door Alain & Nicole op 10/06/2020

Bieke, bedankt voor je gedrevenheid en blijvend enthousiasme voor de verkoop van ons huis in Koksijde. We hebben samen een leuke weg afgelegd en je was altijd bereikbaar en van je woord. Het was een fijne ervaring jou op deze manier te leren kennen. Je bent een topverkoopster en ons huis is dankzij jou in goede handen. Daar zijn we zo blij om. 👌👍


Ingediend door Erik Seys op 17/04/2020

Wij zijn uitermate tevreden over de prestaties van Vastgoed B-Home. Bijna niet te verhuren panden kan Bieke verhuren. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Wat een verschil met de vroegere verhuurkantoren waar men een nummer is !!! Doe zo verder Bieke.


Ingediend door Stefaan op 08/01/2020

Bieke heeft het vastgoed in zich; wetgeving, verkoop, goeie raad.. alles in teken van zowel de koper als de verkoper! Super aanrader!


Ingediend door Peter Coussens op 14/11/2019

Vandaag , 14 november , een koopwoning bezocht in Nieuwkapelle : subliem : aangename rondleiding , inzet , correcte fotos , bij veel anderen niet het geval , heel waarheidsgetrouw , weet wat ze zegt en doet , een aanrader , Bieke , een frisse wind in immoland , doe zo verder .


Ingediend door Peter Titeca op 15/10/2019

Bieke deed terug een super verkoop in Kortemark, wat twee andere makelaars zelfs één uit Koekelare in elk één jaar niet konden deed Bieke in drie weken super verkoop Bieke proficiat en bedankt niet superman maar superbieke.


Ingediend door Rudy Van Zaelen op 17/05/2019

Na heel veel slechte ervaringen, zijn we terechtgekomen bij Bieke, Zij heeft ons ongelofelijk goed geholpen bij het vinden van een geschikte huurwoning.
Met kennis van zaken heeft zij ons bijgestaan, administratie was direct in orde.
Bieke heeft ons laten zien dat het anders kan, en de service was perfect.
Zowel voor verkoop als verhuur zou ik haar tenzeerste aanraden.
Wat een verschil tegen sommige andere kantoren.
Een dikke 10+ en nog is bedankt.


Ingediend door Algemene Bouwonderneming Titeca op 13/05/2019

Bieke heeft terug prachtig werk geleverd afgewerkt tot in de detail Bieke op met onze volgende beetje moeilijker zaak dat jij kan wat een ander niet kon succes


Ingediend door Joseph Broucke en Nadine Vathournout op 16/04/2019

ook voor ons heb Bieke goed werk geleverd bij de verkoop van onze woning,zij is een aanrader als vastgoedmakelaar.


Ingediend door Algemene Bouwonderneming Titeca op 10/04/2019

vlotte samenwerking, professionele aanpak super tevreden van de eerste opdracht die Bieke deed voor ons een aanrader om mee samen te werken


Ingediend door Wouter Pillaert op 15/03/2019

snelle respons, correcte en punctuele afhandeling!


Ingediend door Tatjana Durand op 20/12/2018

Wij zijn zeer tevreden om ons huis te kunnen kopen via Bieke. Ze is een zeer vriendelijke dame met kennis van zaken. Voor al onze vragen konden wij steeds terecht, en die werden zeer snel beantwoord. Bedankt Bieke, voor de uitmuntend vriendelijke service!


Ingediend door Niels Dutry op 03/08/2018

Eindelijk! Iemand die het hart en verkoopszin op de juiste plaats heeft. Ons appartement is in sneltempo verkocht geweest met de hulp van B-Home. Zo zie je maar dat het niet altijd de grote spelers zijn waar je mee moet verkopen, we spreken uit eigen ervaring... Schitterende opvolging, eerlijke onderhandelingen en steeds communicatie naar de eindklant! We waren altijd op de hoogte van positief en zelfs negatief nieuws. Je bent niet zomaar een nummer in de portfeuille! Kortom we kunnen B-Home zeker en vast aanraden als vastgoedmakelaar, je zult er geen spijt van hebben!
Bedankt Bieke!


Ingediend door Thomas Huysentruyt op 02/08/2018

Bedankt voor de vlotte service!


Ingediend door Christa Boedts op 02/08/2018

Bedankt Bieke voor de snelle verkoop na 1 maand bij jou in handen. Super gedaan.


Ingediend door Stephan Hurten op 02/08/2018

Mooie samenwerking voor huren van appartement zeer vriendelijke zaakvoerster snelle respons bij men interesse in het huren van e pand uit haar portefeuille moest ik later wat wensen te kopen zal ik zeker beroep op haar doen ze heeft goede kennis op de markt van vastgoed heeft men bijkomende vragen die men is vergeten te vragen bijvoorbeeld bij e bezoek geeft ze van zodra ze kan snelle respons dikke duim zeker e 10+ waard doe zo verder je bent goed bezig groetjes e zeer tevreden klant


Ingediend door Inneke Dewulf op 02/08/2018

Hebben een huis gekocht via haar, enorm blij met hulp dat we gekregen hebben. Ze weet ook veel over het huis als je ga kijken en helpt te bemiddelen met de verkoper.ook altijd bereikbaar als je vragen hebt. Enorm tevreden!


Ingediend door Frank Vanderfaeillie op 02/08/2018

Bieke RYCKEBOER is iemand met veel kennis van zaken die heel professioneel werkt en die weet wat ze doet. Niets is haar teveel en altijd is het de klant die voorgaat, ook de vriendelijkheid van Bieke is een pluspunt, zo voel je je als klant altijd op je gemak. Bedankt voor de vlotte aankoop en verkoop van appartement en huis.